Monday, February 6, 2012

Minu vahetuspere!!!

Ma olen väga õnnelik ja ärevil, sest mul on nüüd olemas vahetuspere! Nad on küll ajutine pere ja ma ei tea kui kaua ma nende juurde jään, aga mul on sellegi poolest väga-väga hea meel.
Minu pere elab Gyeonggi-Dos, mis asub vist Souli lähedal ja minu kooliks saab Jeongbal High School. Minu ema Mi-Gyung on õpetaja, isa In-Sang on firmaomanik ja veel on mul õde Ye-Na (22) ja vend Chang-Hui (25).

Praeguseks kõik!

6 comments:

  1. Oh, nii lahe!! :D
    Ja juba järgmine nädal on minek? Ma oleks vist väga ootusärevuses juba kui ma sinu asemel oleks xD

    ReplyDelete
  2. Ja, ma olen millegi pärast rohkem mures XD.

    ReplyDelete
  3. Mul on ka väga hea meel sinu üle. Mäletan ikka kuidas sa rääkisid, et sa tahaks kunagi Jaapanisse vms Aasi riiki külastada. Olen väga põnevil ja ootan juba sinu sissekandeid ! Ma loodan, et kui sa kunagi sealt kaugelt maalt tagasi jõuad, siis on sul aega ka kokku saada, sest pole ju nii kaua näinud. Ma loodan ja arvan, et sul läheb seal kõik hästi. Edu sulle ! :)

    ReplyDelete
  4. I second that. Triini siis :D
    Nii lahe, et pere said!!!

    ReplyDelete
  5. Oii, Triinu, nii äge oli kuulda, et lähed. Mäletan, kui kunagi õues käisime ja ma ainult animest ja Aasiast kuulsingi :D Tegelikult see oli hea, sest äratas ka minus pisut huvi selle kultuuri vastu :). Nii vahva, et sa lähed. Panin su blogi kohe bookmarki reale, et iga päev lugeda. Ootan sinu pikki ja huvitavaid sissekandeid!
    Ja kõigest imelikust, kultuurilistest iseärasustest jne, sa lihtsalt oled kohustatud kirjutama! :D Ja muusikast ka muidugi :)

    ma nii ootan sinu sissekandeid.
    Et kõik läheks hästi ja et jõuaksid turvaliselt kohale :)!

    Tervituseeed!

    ReplyDelete