Thursday, May 31, 2012

Meie klassi tants

Meie klassi tants, mille me spordipäevaks ettevalmistasime. Tantsu autor on see kõige keskmisem tüdruk: Pojong + päris paljud liigutused on B2ST-i omad või nendest mugandatud variandid. Loodan, et teile meeldib!

P.S. Ärge pange tähele, et ma igavene puuslik olen ja et mul sammud vahepeal sassi läksid natuke, mul oli närv sees :D.

http://youtu.be/Qhb2oAZ_MVg

10 comments:

  1. Väga äge + see sünkroonsus, vauu ! :) Vägaväga tublid ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh!!! Pojong tegi tõesti väga head tööd :D. Nii tore, et sulle meeldis!

      Delete
  2. Õnneks sa olid kõige taga nii et ega teistele su sassi minek väga välja ei paistnud XD vaene õpetaja kes oli kõige ees XD(see tidrik nagu nii oskas temast mul kahju ei ole Xd)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tean XD...piinlik tunnistada, aga see ei olnud mu originaalne koht, minu esimene koht oli rida ees pool, sest ma ei saanud sinna proovi minna, kus inimestele oma kohad anti, niiet Min-U andis oma koha mulle, ta vist ei tahtnud tantsid. Ja siis öeldi mulle järgmises proovi, et ära võta isiklikult aga vaheta Ye-Riniga kohad ära XD ja ma polnud üldse pahane, sest see oli väga loogiline otsus nagu videost näha on XD.

      Delete
  3. Täiega vinge, Triinu sind tunneb ikka kohe ära (heas mõttes ikka)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tegelikult väga paha, sest ma ei saa normaalselt koolist koju tulla, sest ma paistan igal pool silma: heledad juuksed + korealase kohta liiga paks-järelikult on välismaalane. Täna šokeerisin 3 väikest tüdrukut. Nad olid nii nunnud, mängisid ristikheina sees väikesel muruplatisl, kuni mingi suur ja kole Ameerika koletis mööda kõndis ja nad jäid kolmekesi vaatama...see oli tegelikult isegi naljkas...aga väga imelik on ka alati.

      Delete
  4. Tere Triinu! Olen hetkel 12, ning Korea on mulle 2 aastat meeldinud. sooviksin 3-4 aasta pärast ka vahetusõpilaseks sinna minna. On seal toredad inimesed? Kas aasta aega kodust eemal olemine on raske? Kas see tasub ikka ära? Pärast äkki ei meeldigi. Kas ma saan ankeeti täites soovitavaks maaks ainult Korea panna? Sest ma tõesti sooviksin ainult sinna. Ning kust sa sponsoreid leidsid, või maksid kõik ise?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei hei! See on ju täitsa tore mõte! 16 aastasena oleks minu meelest parim aeg minna...Inimesed on toredad, aga mida rohkem keelt oskad, seda toredamad nad on :). Niiet, sul on oma 4 aastat aega hoolega õppida, siis on sul hiljem kergem. Korea on väga erinev muust maailmast, aasia ikkagi ju XD. Niiet natuke raske on ka ikka, vahepeal rohkem raske ja vahepeal vähem. Aga selle peale võid sa küll kindel olla, et teiste vahetusõpilaste seast leiad omale kindlasti super sõbrad! Niiet ma arvan, et asi on pingutust väärt...Ankeedis saad kõik kolm lahtrit Lõuna-Koreaga täita, aga võid arvestada, et hakkad YFU-ga juba 1 või 2 aastat varem pihta, sest nii palju kui mina olen aru saanud on Korea päris populaarne ja kohti on eestlastel ainult üks. Samal ajal kui mina lepingut tegin näiteks, oli teine soovija veel. Ma loodan, et ta saab järgmisel aastal minna...Sponsoreid mina ei leidnud, otsisin, ehk liiga vähe. Mis on sponsorite leidmiseks vaja on leidlikus-kellelt küsida on see kõige raskem küsimus. Kui sa oma 4 aastat raha kõrvale paned, siis on ka äkki kergem.
      EDU!!!

      Delete
  5. päris kena, et kommentaare lugesin. olen ka 12 ja tahan samuti koreasse vahetusõpilaseks minna. mulle väga meeldib su blogi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore, et sulle mu blogi meeldib ja edu sullegi :D!!!

      Delete